Schiphol Taxi Alkmaar

Vlieg-Taxi brengt je naar Schiphol

Voor een vaste prijs & online gereserveerd. Veel relaxter dan de trein, geen gedoe met parkeren, en geen gesjouw met de koffers. En de prijs? We rijden van Alkmaar naar Schiphol vanaf 59 euro. Of 69 euro voor een busje. Vergelijk dat maar eens met een paar 1e klas treintickets, of 2 weken parkeren op Schiphol. Die keuze is snel gemaakt, toch? Reserveer je taxi nu direct online, of lees nog even verder voor meer informatie.

De chauffeur brengt je rechtstreeks naar Schiphol. We halen onderweg dus geen andere passagiers op.

Kies een taxi voor 4 personen, of een taxibusje voor 8 personen. Heb je 4 of meer koffers? Kies dan voor een busje.

Geen verrassingen. Zonder vage toeslagen in de nacht of het weekend. Betalen doe je contant of met PIN.

Voor de terugreis houden wij vertragingen in de gaten. De chauffeur vertelt je waar hij of zij op je wacht. Standaard is dat bij Departures/Vertrek, tussen 2 en 3.

Heb je een kinderstoeltje nodig? Of wil je tussenstops toevoegen? Vermeld het bij je reservering, dan nemen we even telefonisch contact met je op. Je kunt ook vooraf met ons overleggen: 072 – 4444 333

Bij vertrek binnen 24 uur altijd telefonisch reserveren! De internetprijzen zijn inclusief vroegboekkorting. Lastminute is de prijs afhankelijk van beschikbaarheid.

Beschikbaar in Noord-Holland

Vlieg-Taxi naar Schiphol is beschikbaar in heel Noord-Holland Noord. Reserveer bijvoorbeeld in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Warmenhuizen, Schoorl, Groet, Bergen, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest. En ook in de Vlieg-Taxi regio’s Schagen & Den Helder, Hoorn & Enkhuizen.

De voordelen van Vlieg-Taxi

Vast tarief, geen vage toeslagen

Rechtstreeks naar Schiphol, geen deeltaxi

Vriendelijke chauffeurs, bekend in de regio

Dag en nacht bereikbaar