FAQ - Veelgestelde vragenOp deze pagina lees je de antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem even contact met ons op via 072-4444 333 of vul het contactformulier in.

Wat kost een taxi naar Schiphol?
De prijs is afhankelijk van je adres, aantal personen, en soms ook de datum & tijd. De juiste prijs zie je in het boekingsformulier.

Hoe lang vooraf moet ik reserveren?
Reserveren kan online tot 10 uur voor vertrek. Maar let op: 's ochtends vroeg, 's avonds laat, de weekenden en vakantieperiodes zijn bij ons altijd druk. Reserveer dus liever enkele dagen tot weken voor vertrek.

Kan ik 's nachts een taxi reserveren?
Ja, we rijden 24 uur per dag. Maar wel op afspraak. Heb je 's nachts met spoed een taxi nodig, dan kun je ons uiteraard wel bellen, maar vol=vol.

Kunnen we op verschillende adressen opgehaald worden?
Dat is mogelijk, maar kost uiteraard wel iets extra. Overleg vooraf, of voeg het extra adres toe als opmerking bij je boeking. We nemen dan contact met je op over de extra kosten. Voor een extra adres op de route is dit meestal 10 euro per rit.

Hebben jullie ook taxibusjes?
Jazeker, voor maximaal 8 personen en 8 koffers van een normaal formaat. Voor grotere groepen of extra bagage kunnen we uiteraard ook meerdere busjes inzetten.

Hebben jullie kinderstoeltjes?
In een taxi is het gebruik van een kinderstoeltje niet verplicht. Kinderen mogen op schoot, of een eigen zitplaats als ze groot genoeg zijn. Net als in het openbaar vervoer.
Het plannen van taxiritten van en naar Schiphol kan door eventuele vertragingen best ingewikkeld zijn. Vaak bepalen we pas kort voor vertrek welke chauffeur je op komt halen. Helaas is het niet mogelijk om in alle taxibusjes standaard meerdere kinderstoeltjes mee te nemen.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt in de taxi betalen met contant geld, pinpas of creditcard. Heb je een heen- & terugrit geboekt? Dan betaal je het volledige bedrag op de heenreis. Je ontvangt een bonnetje van de chauffeur.

Waar worden we op Schiphol opgehaald?
De taxi staat voor je klaar bij de Vertrekhal. In de bocht tussen Vertrek 2 en 3. Bel even naar 072 - 4444 333 als je met alle bagage langs de Douane bent. Let op: de Vertrekhal is boven. Volg de borden naar Vertrek/Departures.

Kan ik een taxi reserveren naar een andere bestemming?
Ja dat kan, maar hou er rekening mee dat we alleen lange ritten vooraf reserveren.
Korte ritten rijden we alleen als daar lastminute tijd voor is, en uitsluitend voor vaste klanten.

Mijn vraag staat hier niet tussen?
Vul het contactformulier in of bel 072 - 4444 333. We helpen je graag verder!