Taxi Hoorn Schiphol

Taxi Hoorn Schiphol

Vlieg-Taxi brengt je voordelig naar Schiphol. Vanuit Alkmaar rijden wij in heel Noord-Holland Noord. Dus ook in de regio Hoorn. Een Schipholtaxi vanaf Hoorn is al mogelijk voor 105 euro. Of een taxibusje Hoorn Schiphol al vanaf 125 euro. De prijs is per taxi. De laagste prijs geldt alleen voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
In het boekingsformulier bereken je automatisch de goedkoopste taxi van Hoorn naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken.
Als het niet lukt, of je wilt iets vragen, zijn we telefonisch bereikbaar op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi.nl reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus niet met andere passagiers.

Zo reserveer je eenvoudig je taxi:
Vul de datum en tijd in waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Speciale verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Een extra adres op de route kost 10 euro per rit extra.
Bij speciale bagage (rolstoelen, rollator, golftassen, surfplank) kies je voor een taxibusje.

Overige diensten Vlieg-Taxi Hoorn

Particulier vervoer

Voor een taxirit Hoorn richting Alkmaar, Amsterdam. Of weer terug naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Hoorn helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. We brengen ze naar Schiphol, een hotel, of internationale beurs.

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes. In regio Hoorn uitsluitend voor langere taxiritten richting bijvoorbeeld Alkmaar, Amsterdam, Schiphol. Informeer naar de mogelijkheden.

Zorgvervoer

Vervoer vanaf Hoorn naar het ziekenhuis in Alkmaar of Amsterdam. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je (zorg)verzekering.