Algemene voorwaarden

Vlieg-Taxi.nl hanteert de Algemene Voorwaarden voor Zorgvervoer en Taxi. U kunt deze voorwaarden raadplegen op:
https://www.knv.nl/wp-content/uploads/2019/12/Algemene-Vervoersvoorwaarden-Zorgvervoer-en-Taxi-NL.pdf

In aanvulling op deze Algemene Voorwaarden gelden een aantal bijzondere voorwaarden. Deze bijzondere voorwaarden gaan altijd voor de Algemene Voorwaarden.

Bijzondere Voorwaarden Vlieg-Taxi

Reserveren
Via de website vraagt u een rit aan, vervolgens krijgt u direct een automatische bevestiging. Binnen 24 uur controleren wij uw aanvraag. Indien noodzakelijk nemen wij contact met u op. In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij een reservering weigeren.

Annuleren
Annulering is kosteloos tot 24 uur voor vertrek. Bij annulering korter dan 24 uur voor vertrek zijn de annuleringskosten 50% van de ritprijs. Indien de taxi al naar u onderweg is, of u bent op de afgesproken plaats en tijd niet aanwezig, dan bedragen de annuleringskosten 100% van de ritprijs.

Tarieven
De ritprijzen op www.vlieg-taxi.nl zijn exclusief eventuele toeslagen. Bijvoorbeeld voor het omrijden via een extra adres. Indien een toeslag van toepassing is, nemen wij contact met u op om dit te overleggen. Tarieven op de website gelden alleen voor reserveringen die minimaal 24 uur voor vertrek worden gemaakt.

Ophalen huisadres
Indien noodzakelijk mogen wij de ophaaltijd met 15 minuten vervroegen of vertragen. Uiteraard geven we dit zo spoedig mogelijk aan u door. Voor het instappen en inladen van de bagage houden wij rekening met maximaal 5 minuten. Als de passagier niet klaar staat, en de chauffeur langer dan 5 minuten moet wachten, betaalt u een wachttarief van 40 euro per uur.

Ophalen Schiphol (of andere luchthaven)
U bent verplicht om in ieder geval binnen 1 uur na landing te bellen naar 072 – 4444 333 of een ander verstrekt telefoonnummer. Indien wij niets van u horen, vervalt uw recht op de rit, en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Wij rekenen er op dat u binnen 75 minuten na landing in de taxi zit. Wilt u eerst iets eten of shoppen op Schiphol? Laat dit dan vooraf (bij uw reservering) weten. Na 75 minuten rekenen wij een wachttarief van 40 euro per uur. In geval van vluchtvertraging of vervroeging van meer dan een half uur, moet u soms iets langer op onze chauffeur wachten. Maar we doen altijd ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk op te halen. Want we zien u de volgende keer graag weer terug!