Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer van Vliegtaxi Alkmaar

Ga je op reis voor je werk? Of krijg je buitenlands bezoek op de zaak? Naar Schiphol laten brengen door een collega is eigenlijk niet meer van deze tijd. Sterker nog, vaak is het inschakelen van een taxi goedkoper dan collega's die elkaar naar Schiphol brengen. Wij zijn bovendien 24 uur per dag beschikbaar.

Voor zakelijk vervoer maken we duidelijke afspraken, een goede planning, en een scherpe prijs. Betalen kan met pinpas, creditcard, of (na overleg) op rekening. Wij rijden voor diverse bedrijven & hotels in de regio Alkmaar, Schagen, tot de offshore bedrijven op Den Helder Airport. Organiseer je een evenement en heb je veel taxi’s nodig? We nemen de vervoersplanning graag uit handen.

Zakelijk taxivervoer is ook het vervoer van een medewerker die (tijdelijk) minder mobiel is. Door een gebroken been. Of bepaalde medicijnen. Dit vervoer is voor langere tijd en op dagelijkse basis mogelijk. Uiteraard voor een vaste prijs. En inclusief duidelijke factuur.

Sinds april 2022 bieden we ook volledig elektrisch taxivervoer aan. Daarmee maakt u natuurlijk een goede indruk op uw zakenrelaties. Voor het opladen van de elektrische taxi maken we gebruik van 100% groene stroom uit Europese windenergie.

Bel (bij voorkeur tijdens kantooruren) onze centrale voor meer informatie: 072-4444 333