Taxi Schagen

Taxi Schagen

Heb je een taxi nodig van of naar Schagen? Richting Alkmaar of naar Schiphol? Vlieg-Taxi is actief in Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Barsingerhorn en de omliggende regio.
Wij halen je op in Schagen en brengen je met de taxi naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Vlieg-Taxi staat dag en nacht voor je klaar. Wil je zeker zijn van een taxi? Reserveer op tijd, dan krijg je automatisch een leuke korting voor langere afstanden.

Taxi Schagen Schiphol

Vlieg-Taxi brengt je goedkoop en snel van Schagen naar Schiphol. Een Schipholtaxi vanaf Schagen is al mogelijk voor 84 euro. Liever een taxibusje Schagen Schiphol? Al vanaf 94 euro. De goedkoopste prijs geldt alleen voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
In het boekingsformulier bereken je zelf de goedkoopste taxi van Schagen naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken, ook als je het vluchtnummer nog niet weet. Die kun je later naar ons mailen.
Met spoed een taxi Schagen Schiphol nodig? Bel onze taxicentrale op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Heb je een kinderzitje of stoelverhoger nodig?
Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

De terugreis vanaf Schiphol is iets duurder dan de heenreis. Ophalen kost gemiddeld namelijk (veel) meer tijd dan wegbrengen.
Dat onze chauffeur vaak al op je staat te wachten, is dus bij de prijs inbegrepen.

Overige diensten Vlieg-Taxi Schagen

Particulier vervoer

Voor een taxirit Schagen naar bijvoorbeeld Alkmaar. Of gewoon naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Schagen helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

Taxibusjes met ruimte voor 8 passagiers en bagage. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in Schagen op tijd, vooral het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Vervoer van Schagen naar het ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je werkgever of (zorg)verzekering.