Taxi Heerhugowaard

Taxi Heerhugowaard

Op zoek naar een betrouwbare taxi in Heerhugowaard? Vlieg-Taxi is actief in Heerhugowaard en de omliggende regio. Van Heerhugowaard met de taxi naar de luchthaven of een andere bestemming? Neem direct contact op om te reserveren. 
Vlieg-Taxi is van de vroege ochtend tot laat in de avond bereikbaar. Dus ook voor een lastminute taxi of taxibusje in de regio Heerhugowaard kun je ons bellen.

Taxi Heerhugowaard Schiphol

Onze specialiteit is taxivervoer van Heerhugowaard naar Schiphol. Een Schipholtaxi vanaf HHW is al mogelijk vanaf 67 euro. Liever een taxibusje Heerhugowaard Schiphol? Al vanaf 77 euro. De goedkoopste prijs geldt voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
De exacte prijs is afhankelijk van de postcode. Hieronder bereken je automatisch de goedkoopste taxi van Heerhugowaard naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken. Weet je het vluchtnummer nog niet? Dan mag je die later naar ons mailen.
Nu met spoed een taxi Heerhugowaard Schiphol nodig? Bel onze centrale op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Heb je een kinderzitje of stoelverhoger nodig?
Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

De terugreis vanaf Schiphol is iets duurder dan de heenreis. Ophalen kost gemiddeld namelijk (veel) meer tijd dan wegbrengen.
Dat onze chauffeur vaak al op je staat te wachten, is dus bij de prijs inbegrepen.

Overige diensten Vlieg-Taxi Heerhugowaard

Particulier vervoer

Voor een taxi Heerhugowaard naar een belangrijke afspraak, een museum of restaurant. Of gewoon naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Heerhugowaard helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

In Heerhugowaard hebben wij ook taxibusjes. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in HHW op tijd, vooral het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Van Heerhugowaard naar het ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je werkgever of (zorg)verzekering.