Zorgvervoer

Zorgvervoer regio Alkmaar

Zorgvervoer (ook wel Zittend Ziekenvervoer genoemd) in de regio Alkmaar. Bijvoorbeeld naar het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar of Den Helder. Maar ook naar AMC, VUmc, of Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.

In bepaalde situaties betaalt uw zorgverzekeraar de taxi. Meestal werkt uw zorgverzekeraar in de regio Alkmaar met Taxi Tromp, Taxi Zwart, Transvision of Connexxion. Deze bedrijven moeten uw rit van de verzekeraar vaak combineren met andere passagiers. En voor de terugweg moet u opnieuw bellen en wachten.

Maar als u een restitutiepolis heeft, mag u zelf een taxibedrijf uitkiezen. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent. Wij overleggen vooraf met uw zorgverzekeraar over de kosten. Als klein lokaal bedrijf kunnen wij u meer persoonlijke service bieden. Wij blijven wel op u wachten bij korte behandelingen. En wij combineren uw rit nooit met andere passagiers. Wilt u een familielid of begeleider meenemen? Geen enkel probleem! Wij werken met een klein team van chauffeurs. Indien gewenst kunt u zelfs door een vaste chauffeur gebracht worden. Bel voor het bespreken van de mogelijkheden: 072-4444 333

Valys kilometers op?

Valys is taxivervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking die uitstapjes buiten de eigen regio willen maken. Bijvoorbeeld naar familie aan de andere kant van het land. Of naar een concert van uw favoriete artiest.
Elke gebruiker krijgt jaarlijks een bepaald kilometerbudget van de overheid. Zijn uw kilometers op? Dan kunt u tegen het zogenaamde 'commercieel tarief' met Valys blijven reizen.
Bij Vliegtaxi kunnen wij u voor lange ritten vaak hetzelfde tarief aanbieden als Valys. Maar voor die prijs krijgt u bij ons uw eigen taxi. Zonder omrijden naar uw bestemming. En u mag zonder bijbetaling een begeleider of familie meenemen. Bel met onze centrale om uw rit te reserveren. Vertel dat uw Valys kilometers op zijn, dan doen wij u een voordelig aanbod voor lange afstanden (vanaf 50 kilometer). Zelfs een rit naar het buitenland is mogelijk.