Taxi Bergen NH

Taxi Bergen NH

Zoek je een betrouwbare taxi in Bergen, Noord-Holland? Wij zijn actief in Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl en Groet. Wij halen je op in Bergen en brengen je met de taxi naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
We staan dag en nacht voor je klaar. Wil je zeker zijn van een taxi? Reserveer op tijd, en krijg automatisch de beste prijs naar Schiphol.

Taxi Bergen naar Schiphol

Onze specialiteit is taxivervoer van Bergen naar Schiphol. Een Schipholtaxi vanaf Bergen is al mogelijk vanaf 85 euro enkele reis, of 165 euro retour. Liever een taxibusje Bergen Schiphol? Al vanaf 105 euro, of 205 euro retour. De goedkoopste prijs geldt voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
De exacte prijs is afhankelijk van je postcode. Voor Bergen aan Zee en Schoorl betaal je iets meer omdat de afstand naar Schiphol groter is. In het boekingsformulier bereken je automatisch de goedkoopste taxi vanaf jouw adres naar Schiphol. Reserveren doe je vervolgens in een paar klikken, ook als je het vluchtnummer nog niet weet. Die kun je later naar ons mailen.
Met spoed een taxi Bergen Schiphol nodig? Bel onze centrale op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi.nl reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus niet met andere passagiers.

Zo reserveer je eenvoudig je taxi:
Vul de datum en tijd in waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Speciale verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Een extra adres op de route kost 10 euro per rit extra.
Bij speciale bagage (rolstoelen, rollator, golftassen, surfplank) kies je voor een taxibusje.

Overige diensten Vlieg-Taxi Bergen

Particulier vervoer

Voor een taxirit Bergen naar station, hotel, restaurant, theater. Of gewoon naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Bergen helpt bedrijven met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes in Bergen en Schoorl. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in Bergen en Schoorl op tijd, het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Vervoer van Bergen naar het ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je (zorg)verzekering of werkgever.