Taxi Warmenhuizen

Taxi Warmenhuizen

Zoek je een betrouwbare taxi in Warmenhuizen? Een taxi of taxibusje naar Schiphol of een andere bestemming?
Wij halen je op in Warmenhuizen en brengen je met de taxi naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld naar Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard.
Vlieg-Taxi staat dag en nacht voor je klaar. Wil je zeker zijn van een taxi? Reserveer op tijd, dan krijg je automatisch korting op lange afstanden.

Taxi Warmenhuizen Schiphol

Onze specialiteit is taxivervoer van Warmenhuizen, Dirkshorn, Tuitjenhorn naar Schiphol. Een Schipholtaxi vanaf Warmenhuizen is al mogelijk vanaf 179 euro retour. Liever een taxibusje Warmenhuizen Schiphol? Dan betaal je 209 euro voor een retourreis. De goedkoopste prijs geldt voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
De exacte prijs is afhankelijk van je postcode. In het boekingsformulier bereken je automatisch de goedkoopste taxi van Warmenhuizen naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken, ook als je het vluchtnummer nog niet weet. Die kun je later naar ons mailen.
Met spoed een taxi van Warmenhuizen naar Schiphol nodig? Bel onze centrale op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

Reserveer ook direct je retourrit, dan krijg je een kleine korting. Het formulier toont automatisch de juiste prijs. Een retourrit reken je op de heenreis volledig af met de chauffeur.

Overige diensten Vlieg-Taxi Warmenhuizen

Particulier vervoer

Voor een taxirit Warmenhuizen naar station, hotel, restaurant, theater. Of gewoon naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Warmenhuizen helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes in Warmenhuizen. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in Warmenhuizen op tijd, het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Vervoer van Warmenhuizen naar het ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je werkgever of (zorg)verzekering.

Bestel direct je taxi vanaf Warmenhuizen, Tuitjenhorn en Dirkshorn naar Schiphol.
Vliegtaxi is voordelig, op tijd, en betrouwbaar.
Helaas heeft Warmenhuizen geen eigen taxibedrijf meer, maar Vliegtaxi is 'om de hoek' gevestigd in Noord-Scharwoude. Daardoor hebben wij ook voor lastminute taxiritten vaak een taxibusje in de buurt.