Taxi Heiloo

Taxi Heiloo

Zoek je een betrouwbare taxi in Heiloo? Vliegtaxi is actief in Heiloo en omgeving, zoals Alkmaar, Limmen, Egmond, Castricum, Akersloot. Wij halen je op in Heiloo en brengen je met de taxi naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
We rijden 24 uur per dag. Wil je zeker zijn van een taxi? Reserveer op tijd, dan krijg je automatisch een leuke korting voor langere afstanden.

Taxi Heiloo Schiphol

Reserveer nu online een taxi van Heiloo naar Schiphol. Een Schipholtaxi vanaf Heiloo is al mogelijk vanaf 159 euro retour. Liever een taxibusje Heiloo Schiphol? Al vanaf 199 euro.
.
De goedkoopste prijs geldt voor online reserveringen, minimaal 24 uur voor vertrek.
Na het invullen van je adres, de datum en tijd, zie je direct de juiste prijs.
Reserveren doe je binnen een paar klikken, je ontvangt automatisch een bevestiging.
Met spoed een taxi Heiloo Schiphol nodig? Bel met onze centrale op 072-4444 333.

Op Vlieg-Taxi.nl reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

Reserveer ook direct je retourrit, dan krijg je een kleine korting. Het formulier toont automatisch de juiste prijs. Een retourrit reken je op de heenreis volledig af met de chauffeur.

Overige diensten Vliegtaxi Heiloo

Particulier vervoer

Taxi van Heiloo naar Alkmaar, Amsterdam, of verder weg? Reserveer online voor vaste prijzen, betaal pas in de taxi. Korting vanaf 10 kilometer als je online reserveert.

Zakelijk vervoer

Vliegtaxi Heiloo helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes in Heiloo. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in Heiloo op tijd, vooral het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Vervoer van Heiloo naar het ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je werkgever of (zorg)verzekering.