Taxi Alkmaar

Taxi Alkmaar

Zoek je een betrouwbare, voordelige taxi in Alkmaar? Vliegtaxi is actief in Alkmaar en alle omliggende dorpen.
Wij halen je op in Alkmaar en brengen je met de taxi naar elke gewenste bestemming binnen en buiten de regio.
Vliegtaxi staat dag en nacht voor je klaar. Bijvoorbeeld op Station Alkmaar, het Waagplein, of bij diverse hotels in Alkmaar. In de zomer brengen we je graag naar de Alkmaarse kaasmarkt op het Waagplein. Of naar de prachtige stranden in Bergen en Egmond.
Onze specialiteit zijn de langere afstanden. Bijvoorbeeld naar Schiphol, of elke andere bestemming in binnen- en buitenland. Je betaalt een vaste, scherpe prijs als je minimaal 24 uur voor vertrek online reserveert.

Taxi Alkmaar Schiphol

Zoek je een taxi Alkmaar Schiphol? Zoek niet verder, want bij Vliegtaxi regel je een goede taxi voor een eerlijke prijs. Je reserveert de taxi online, en ontvangt direct een bevestiging. Betalen doe je pas in de taxi. Dat kan uiteraard contant, met PIN of Creditcard.
Wij brengen je altijd rechtstreeks naar Schiphol. We combineren je dus niet met andere passagiers. En ook op de terugweg in de taxi van Schiphol naar Alkmaar brengen we je direct naar huis. Wel zo comfortabel na een lange vlucht.

De voordeligste prijs vanaf Alkmaar is:
85 euro voor 1-3 personen
100 euro voor een 8 persoons busje.


De exacte prijs is afhankelijk van je postcode. In het boekingsformulier bereken je automatisch de goedkoopste taxi van Alkmaar naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken, ook als je het vluchtnummer nog niet weet. Die kun je later naar ons mailen.
Met spoed een taxi Alkmaar Schiphol nodig? Bel onze taxicentrale op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

Reserveer ook direct je retourrit, dan krijg je een kleine korting. Het formulier toont automatisch de juiste prijs. Een retourrit reken je op de heenreis volledig af met de chauffeur.

Overige diensten Vlieg-Taxi Alkmaar

Particulier vervoer

Voor een taxirit Alkmaar naar station, hotel, restaurant, theater. Of gewoon naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Alkmaar helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Groot project, feest of open dag? Neem snel contact op!

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes in Alkmaar. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, festival. Bestel je taxibusje in Alkmaar op tijd, vooral het weekend is erg druk.

Zorgvervoer

Vervoer van Alkmaar naar een ziekenhuis. Of naar je werk als je (tijdelijk) minder mobiel bent. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je werkgever of (zorg)verzekering.