Taxi Den Helder Schiphol

Taxi Den Helder Schiphol

Zoek je een betrouwbare en voordelig taxi in de regio Den Helder naar Schiphol? Dan ben je op de juiste website. Vlieg-Taxi is de Schipholspecialist van Noord-Holland Noord. Ook in Den Helder en Julianadorp.
Een Schipholtaxi vanaf Den Helder is al mogelijk vanaf 269 euro retour. Vanaf 4 personen of met veel bagage reserveer je een taxibusje vanaf 309 euro retour. De goedkoopste prijs geldt alleen voor online reserveringen, tot 24 uur voor vertrek.
De exacte prijs is afhankelijk van je postcode. In het boekingsformulier bereken je automatisch de goedkoopste taxi van Den Helder naar Schiphol. Reserveren doe je binnen een paar klikken.
Als het niet lukt, of je wilt iets vragen, zijn we telefonisch bereikbaar op 072-4444 333.

Bij Vlieg-Taxi reserveer je altijd een prive taxi. Wij combineren jouw rit dus nooit met andere passagiers.

Een paar tips voor het reserveren:

Datum & tijd is de tijd waarop je thuis opgehaald wilt worden.
Voor de terugreis vanaf Schiphol vul je de datum, landingstijd en vluchtnummer in. Wij houden rekening met vertragingen.

Extra ophaaladres of afwijkende bagage?
Deze verzoeken vul je in bij 'opmerkingen'.
Indien nodig nemen we contact met je op.

Reserveer ook direct je retourrit, dan krijg je een kleine korting. Het formulier toont automatisch de juiste prijs. Een retourrit reken je op de heenreis volledig af met de chauffeur.

Overige diensten Vlieg-Taxi Den Helder

Particulier vervoer

Voor een taxirit Den Helder richting Alkmaar, Amsterdam. Of weer terug naar huis. Reserveer online voor vaste prijzen, en korting vanaf 10 kilometer.

Zakelijk vervoer

Vlieg-Taxi Den Helder helpt je graag met taxivervoer voor werknemers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Zo komen we bijvoorbeeld regelmatig op Den Helder Airport.

Groepsvervoer

Natuurlijk hebben wij ook taxibusjes. In Den Helder uitsluitend voor langere taxiritten richting bijvoorbeeld Alkmaar, Amsterdam, Schiphol. Informeer naar de mogelijkheden.

Zorgvervoer

Vervoer van Den Helder naar het ziekenhuis in Alkmaar of Amsterdam. In overleg sturen we de rekening rechtstreeks naar je (zorg)verzekering.